Skip to main content

About your Search

20121201
20121231
STATION
SFGTV 2
LANGUAGE
Search Results 0 to 1 of about 2
SFGTV
Dec 2, 2012 8:00am PST
the project as proposed. * >> commissioner antonini. >> i just wanted to ask one other question, maybe for ms. barkley, i guess, would probably be the best speaking for project sponsors. the other part of the picture was to take part of that deck and turn it into a skylight on the other section without moving the family room. would that have an adverse effect on your project? >>> first of all, we are talking about there are five, what they are basically talking about -- now we're talking about moving the privacy screen that they asked for in the five feet and there is a problem about how you support that going up when you're moving it into the middle of the deck instead of following basically the exterior because you're going to have to anchor that because it doesn't have any roof. and then in addition to that, in the front at the very end, actually, facing the backyard, we have created a -- to address the privacy concern, we have now created a fairly deep planter area. so, there are actually two railings in that area that run right about the property line is 30 inches, then going in three fe
SFGTV
Dec 1, 2012 4:00am PST
antonini. >> thank you. actually, was able to go out there and see the site a little bit in the past, but i did have a question maybe for ms. barkley. i guess, i'm looking at the two plans next to each other. if i am correct, there are no changes that are being proposed by d-r requestor to the lower two floors. it's only the upper floor -- >> that's correct. >> and i guess everyone is agreed upon the light gray color and the translucent windows to, you know, minimize the amount of darkness on that area. and i think -- >>> that is already established. >> all i'm seeing here is the family room being moved to the sort of more to the center and taking up part of the open roof that would be to the east side if my direction is complete. and they're claiming this family room is larger in the version, the janet campbell version than the other version. i haven't quite been able to figure that out and they're putting a couple skylights in that area. >>> first of all, i think the first thing is that the owners wanted to live certain way and they have designed this building so that it accommodates not
Search Results 0 to 1 of about 2